woensdag 15 augustus 2012

Testino's blik

15 augustus 2012
Mario Testino
Private View boek, €49,99 

www.taschen.com

De naam Mario Testino doet waarschijnlijk meer dan alleen een belletje rinkelen. De oorspronkelijk uit Peru afkomstige fotograaf heeft inmiddels zoveel sterren voor zijn camera gehad dat hij zelf tot celebrity is verheven. Maar wat wil je ook als Kate Moss, Gwyneth Paltrow en Madonna tot je inner circle behoren en een publicatie in Vogue allang niet meer bijzonder is.

Uitgesproken glamourous met hier en daar een vleugje verleiding, zo omschrijft de stijl van Testino zich het best. Dat, mede dankzij zijn populariteit bij de Britse koninklijke familie, een foto van deze modegod een fortuin kost, is misschien wat jammer maar dankzij zijn nieuwste boek: ‘Mario Testino, Private View’ kunnen ook wij van zijn prachtige portfolio genieten.

Met een excentrieke Lady Gaga op de cover van het boek weet je dat je een collector's item in handen hebt. Naar memorabele foto’s als van Gwyneth Paltrow die met haar net gewonnen Oscar in de hand het uitschreeuwt van blijdschap of van een stralende Princess Diana en haar zoons, blijf je kijken, terwijl de mode- en advertentieshoots al even betoverend zijn. Droom weg bij deze favourite voor echte fashion lovers.


Fotoshoot: Mario Testino

(Fotografie: Taschen en Mario Testino)

0 reacties:

Een reactie posten

© 365 Days of Favourites, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena