dinsdag 4 september 2012

Trend report: In de kijker

4 september 2012 - Wie nu nog durft te beweren dat de bril niet sexy is, mag zich wel twee keer achter de oren krabben. Zo’n twee jaar geleden liet Hollywood al zien dat er niets mis is met een nerdy  oogopslag en werd de geek bril massaal uit brillenkoker getrokken. En ook nu weer blijkt de A-list een grote liefde te hebben voor het opvallende modeaccessoire. Van Anne Hathaway tot Scarlett Johansson, menig beeldschone celebrity grijpt naar de bril om zijn of haar outfit wat extra swung te geven. Met succes overigens, want zelfs topontwerpers zoals Vera Wang en Roberto Cavalli komen met een geheel vernieuwde brillencollectie op de proppen om brildragende sterren te pleasen.
Diesel Eyewear
Autumn/Winter 2012 bril met studs, €171,-

www.diesel.com

Hoewel de nerdlook nog steeds op straat wordt gespot duiken deze herfst-winter een aantal nieuwe, oogverblindende trends op. Liefhebbers van vintage voelen zich vast en zeker thuis bij de collectie van Diesel. Het modemerk koos ervoor om traditionele monturen, denk aan vierkante en pilotenmodellen, te combineren met rockachtige details. Stoere bruintinten, opvallende materialen en hier en daar wat goudkleurige studs zorgen voor die edgy feel.  

Voor een meer bescheidenere uitstraling heeft Vera Wang de key items in haar collectie. Wangs brillen kenmerken zich door eenvoud, maar dat wil nog niet zeggen dat de ontwerpster geen oog voor detail heeft. Integendeel, dankzij subtiele prints en unieke vormen heb je een ware eyecatcher in handen.

Echt opvallen doe je overigens met de uitgesproken designs van Just Cavalli. Felle kleuren, glitter en glamour maken van de door Roberto Cavalli ontworpen brillen ware showpieces. Niemand die meer om jouw betoverende ogen heen kan. En voor wie eigenlijk geen bril nodig heeft, geldt ook dit jaar weer; fake it till you make it (lees: lang leven het vensterglas)!  
Vera Wang Eyewear
Autumn/Winter 2012 bril met print, €217,50
voor winkels: www.verawang.com 
Just Cavalli Eyewear
Autumn/Winter 2012 bril met glamour details, €189,-
voor winkels: www.robertocavalli.com 

0 reacties:

Een reactie posten

© 365 Days of Favourites, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena