donderdag 2 augustus 2012

Jéh Jewels

2 augustus 2012
Jéh Jewels
Inspired by Nature Gold Plated armband, €109,-
www.jehjewels.nl 

Er is de laatste tijd veel te doen om gouden sieraden. De prijzen stijgen gigantisch, terwijl de arbeidsomstandigheden verre van beter worden. Toch hoef je de schitterende sieraden van Jéh Jewels niet links te laten liggen. Integendeel, Coby en Elselien van Buuren doen er namelijk alles aan om op een verantwoorde manier hun collectie te produceren. Zo worden de juweeltjes van Jéh Jewels veelal uit gerecycled zilver en goud gemaakt voor ‘pure’ en eerlijke ontwerpen. Nieuw is de Inspired by Nature-lijn met deze Gold Plated armband als ultieme favourite. Een prachtige serie sieraden geïnspireerd op de imperfecties uit de natuur, die tegelijkertijd perfecte vormen hebben en elegantie en luxe uitstralen. Een collectie die je bovendien zonder zorgen kunt dragen, want fair trade is bij Jéh Jewels het devies.

(Fotografie: Jéh Jewels)

4 opmerkingen:

  1. Thanks! Leuk geschreven!
    En goed nieuws: de eerste items van deze collectie zijn nu te vinden in onze webshop: http://shop.jehjewels.nl/collecties/gold-plated.html

    Groetjes namens het Jéh-team

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks voor het compliment en iedereen hup naar de site van Jeh Jewels!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo is het maar net Karlien ;-)
    We houden je blog in de gaten, je hebt er leuke stukjes op staan!
    Kunnen we jou ook volgen op Twitter?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twitter heb ik niet, maar mijn blog blijft regelmatig veranderen. Kijk ook eens op www.redtekstproducties.nl, dat is de website van mijn tekstbureau.

    BeantwoordenVerwijderen

© 365 Days of Favourites, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena