woensdag 22 augustus 2012

Fashion update: Revolutie in de paskamer


22 augustus 2012 - Soms word je er gewoon ongelooflijk moe van, zie je dat te gekke jurkje in jouw maat bij de H&M blijkt tijdens het passen dat dit cute exemplaar toch te strak zit rond je borsten of dat de bandjes net iets te lang zijn. Balen.
 Hoewel confectiematen doorsnee maten lijken te zijn, verschillen de sizes per winkel en kledingstuk. Een maatje 36 van de Vero Moda hoeft bij de ZARA lang geen 36 te zijn. Nu is de discussie over universele maten al een tijdje aan de gang, maar er is een grote kans dat we in de toekomst helemaal niet meer kiezen voor confectie.

Unielle Couture
www.uniellecouture.nl
Unielle Couture, een Nederlands bruidsmodehuis, brengt als eerste winkel in ons land een wel heel bijzondere made to measure service. Dankzij een vernuftige 3D bodyscan word je in minder dan een minuut nauwkeurig opgemeten. Dankzij meer dan honderd verschillende, digitale metingen is het mogelijk om een op maat gemaakt patroon te ontwikkelen, dat vervolgens door de machine op de millimeter nauwkeurig uit een stof naar keuze wordt gesneden. Is dat gebeurd dan zetten couturenaaisters jouw droomjurk in elkaar. 

Kortom de oplossing voor vrouwen met gespierde bovenarmen, grotere borsten of bredere bovenbenen, die een bruids- of feestjurk willen die perfect past. Helaas zijn we voor onze dagelijkse mode-items nog overgeleverd aan de confectie-industrie, maar dankzij Unielle Couture is er goede hoop dat we in de toekomst allemaal kunnen profiteren van de 3D bodyscan.
Let's keep our fingers crossed.

(Fotografie: Unielle Couture)

0 reacties:

Een reactie posten

© 365 Days of Favourites, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena